Mürdüm Renk Jumbo Balon 24 İnç 68 Cm
Mürdüm Renk Jumbo Balon 24 İnç 68 Cm

Mürdüm Renk Jumbo Balon 24 İnç 68 Cm (jumbalo8)

Fiyat : ₺66,10(KDV Dahil)
Mürdüm Renkli Jumbo Balon 24 İnç 68 Cm
 - Paket içerisinde 1 adet jumbo balon bulunmaktadır.
- Ölçüleri 68 x 68 cm
 Paketli sönük halde gönderilmektedir.

- Helyum gazına ile uçan balon kullanımına uygundur.

- Balon aksesuarları ve zincir balon setleri kategorisine göz atabilirsiniz.

Jumbo Balon
Günlük hayatımızda yapmış olduğumuz tüm organizasyonlarda süsleme malzemesi olarak en çok kullandığımız malzeme balon olmaktadır. Balonlar hem içerik olarak hem de tasarım olarak çok farklı çeşit ve özelliklere sahip olmaktadır. Bu nedenle özel günlerimizin vazgeçilmez süs malzemesi balonların seçimlerinde son derece özenli davranmamız gerekmektedir. Balon çeşitleri ve kullanım alanları son derece önemlidir.
 Jumbo Balon Özellikleri
Jumbo balon, diğer normal balonların tersine daha büyük boyutlarda olan balonlardır. Bu balonlar genelde 60 ile 90 cm boyutunda balon çeşitleri olmaktadır. Ayrıca düz renklerden oluşan balonlar genelde süsleme amacı ile kullanılan balonlar olmaktadır. Tasarım olarak çok farklı olduğu için özel günlerde çok farklı ve şık bir görünüm sağlamaktadır.
 Genel olarak balon türü reklam amaçlı da kullanılabilmektedir. Bu kullanımın sebebi de jumbo balon modelinin üzerine kolayca baskı işlemlerinin yapılabilmesidir. Bu anlamda çok fazla tercih edilen jumbo balon çeşidi baskı yapmaya uygun olmaktadır. Çeşitli renk ve tasarımda olan  jumbo balon üzerine fotoğraf, logo, yazı ve bunlara benzer birçok şey baskılanabilir.
Jumbo balonlar, diğer tüm balon çeşitlerine göre daha geniş ve yüksek olan ebatlara sahip olmaktadır. Kullanım alanları çok geniş olan jumbo balon eğlence, doğum günü, festival, düğün ve benzeri organizasyonlarda ve ayrıca alışveriş süslemelerinde çok fazla tercih edilmektedir. Jumbo balonların en önemli özelliği; içinde olan helyum gazı sayesinde tam anlamı ile yer çekimine karşı gelip uçabilme özelliğinin olmasıdır.

 

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR