Şeker Sugar Şeker Hamuru Ten 200 Gr
Şeker Sugar Şeker Hamuru Ten 200 Gr

Şeker Sugar Şeker Hamuru Ten 200 Gr (sekersuga11)

Fiyat : ₺34,90(KDV Dahil)

 Şeker Hamuru 200gr Pasta ve kurabiyelerinizi süslemek için kullanabileceğiniz yenilebilir özellikteki şeker hamurları ile sunumlarınıza eğlence ve neşe katın. Şeker Sugar Şeker Hamuru 200grbutik ürünlerinizin kaplanması ve süslenmesinde kullanılan bir çeşit hamurdur. Şeker Sugar Şeker Hamuru 200grağırlıklı olarak pudra şekeri içerir. Hamurun yapımında nişasta(pudra şekeri ile karışık) toz jelatin, glikoz şurubu ve tylose gibi maddeler de kullanılabilmektedir.

- Açıldıktan sonra raf ömrü 1 yıldır. Uzun süreli kullanımlarda nemsiz, kuru yerde ve hava almayacak şekilde saklanmalıdır.

- Sertleşmemesi için buzdolabında saklamayınız.

- Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

- Kullanımı: Şeker hamurunu kullanmak için elinizde yoğurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde hem yumuşak hem de parlak bir hamur elde ederek modellemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Elinize yapışmaması için elinize hafifçe nişasta serpiştirebilirsiniz.

- Domuz yağı ve katkıları içermez.

- Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı izni ile üretilmiştir. ISO 9001, 22000 sertifikalı üretici ürünüdür. Son kullanım tarihi ve üretim prosesi standartlara uygundur.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR